Fremmedsteds reisebyrå (Innbundet)

Serie: Fremmedsteds reisebyrå 1

Forfatter:

Merete Franz (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 333
Forlag: Solum Bokvennen
Språk: Bokmål
Originaltittel: The strangeworld travel agency
Oversatt av: Franz, Merete
Serie: Fremmedsteds reisebyrå
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788256023707
Alder: 9 - 12
Omtale Fremmedsteds reisebyrå
Velkommen til fremedsteds reisebyrå - der hver koffert tar deg med til en unik og ukjent verden. Åpne opp lokket og hopp opp!
Da tolv år gamle Flikk Høst tilfeldigvis snubler over Fremmedsteds reisebyrå, oppdager hun en vidunderlig hemmelighet: Det finnes hundrevis av andre verdener - ja, et helt multivers! I reisebyrået oppbevares det noen helt spesielle kofferter, og hver av dem åpner en dør inn til en ny verden.
Som medlem av Det fremmedstedlige selskap oppdager Flikk snart at noe i det magiske multiverset ikke er som det skal. Kraftige snøstormer dukker opp midt på sommeren, hele gater forsvinner sporløst i byene og en av koffertene fører henne til en verden som er helt øde og forlatt.
Flikk kaster seg ut i et kappløp med tiden og legger ut på en reise gjennom ukjente verdener. Hun bryter selskapets regler og presser magiens grenser til det ytterste i et forsøk på å finne ut av hva som egentlig skjer. Men vil hun klare det før alle verdenene - inkludert hennes egen - forsvinner og blir borte for godt?

Hopp oppi kofferten, og legg ut på magiske eventyr!

Dette er første bok i serien om Flikk Høst og Fremmedsteds Reisebyrå.

Til toppen

Andre utgaver

Fremmedsteds reisebyrå
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av L.D. Lapinski:

Bøker i serien