Frostrøyk (Innbundet)

Serie: Krypto 4

Forfatter:

Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 119
Illustratør: Sandnes, Hans Jørgen
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Krypto
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788205551060
Alder: 9 - 12
Omtale Frostrøyk
«Fjerde bok i Krypto-serien, «Frostrøyk», belønner trofaste lesere.» Ophelia og Bernard er på Fingals øy, der den topphemmelige organisasjonen Krypto holder til. Hvorfor vil Krypto holde alle undersjøiske monstre hemmelige? Og hvorfor føles organisasjonen så kjent for Ophelia? Det virker som Krypto bare forteller deler av sannheten, og Ophelia bestemmer seg for å utforske øya på egen hånd. Men tiden er knapp, særlig når det viser seg at akvariesjefen er på vei!Frostrøyk er den fjerde boka i serien Krypto. Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen Sandnes, som blant annet står bak illustrasjonene til de populære Detektivbyrå nr. 2-bøkene.Om Frostrøyk: «Fjerde bok i Krypto-serien, «Frostrøyk», belønner trofaste lesere.»
Trond Sætre, serienett.noOm Ned i dypet: «Magisk verden under vann.»
Kristine Isaksen, VG «Hans Jørgen Sandnes ... skaper stor dramatikk når han med ord og bilder appellerer til vår fascinasjon for undersjøiske skapninger vi ikke kjenner til og som kanskje trenger vår hjelp.»
Anne Cathrine Straume, NRK «Dette er et svært lovende, spennende og underholdende førstealbum i en planlagt serie for barn.»
Nominasjonsjuryen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur

Til toppen

Flere bøker av Hans Jørgen Sandnes:

Bøker i serien