Jernulven (Innbundet)

Serie: Vardari 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 489
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Vardari
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205504288
Alder: 12 - 16
Omtale Jernulven
Nominert til Bokhandlerprisen. Juva hater blodlesere. De hylles for sannsyn, men er ikke annet enn svindlere som fråtser i folks frykt, for penger og makt. Det vet hun inderlig godt, for hun er selv av blodleserætt og har sverget aldri å bli en av dem.Men når familien trues av vardari, de uhyggelige varige som aldri eldes, vikles Juva nådeløst inn i jakten på blodlesernes arv: en mørk hemmelighet som en gang forandret verden, og kan gjøre det igjen.For å overleve må hun konfrontere barndomsminnet hun har kjempet for å glemme: Den gangen hun så djevelen.Jernulven er et fengslende fantasy-mysterium med norrøne røtter, om blod, begjær og avhengighet. Det er den første boken i trilogien Vardari, en uavhengig serie fra universet i den prisbelønte fantasysuksessen Ravneringene. Ei lita jente tvinges til å glemme at hun har sett djevelen. En udødelig må drepe for å skjule en gammel urett. En ulvesjuk forråder en elsker for å oppnå evig liv. Et mystisk urverk begynner å tikke etter seks hundre år. En hemmelighet som har blitt voktet i generasjoner, er på avveie. «imponerende detaljrikdom og en kompleks historie»
Ola Hegdal, NRK «Siri Pettersens «Jernulven» er begynnelsen på en fortidsfantasy så intens og mesterlig satt sammen, at den nesten ikke er til å holde ut.»
Kristine Isaksen, VG «Slagkraftig og nervepirrende fantasy.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen «En jernulv som biter fra seg. Vellykket, medrivende og original fantasy-roman fra Pettersen.»
Jostein A. Ryen, barnebokkritikk.no «velskrevet om å føle seg ung, modig og kampklar»
Morten Olsen Haugen, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Jernulven
Bokmål Ebok 2020
Jernulven
Bokmål Heftet 2021
Jernulven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Siri Pettersen:

Bøker i serien