Kampen mot superbitchene (Heftet)

Serie: Superbitchene 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 235
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Superbitchene
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203258572
Alder: 9 - 12
Omtale Kampen mot superbitchene
Vinner av ARKs barnebokpris 2014. Audhild Solbergs "Kampen mot superbitchene" er en kjempemorsom og usentimental fortelling om hvor brutal skolehverdagen kan være, og om at det faktisk er helt sant at den som ler sist ler best.

Møt Anne Bea, tolv og et halvt, en racer i matte og humor, og den nestnest nederst i bånnligaen i sjuende klasse. Uten bestevennen Nils hadde livet vært totalt krise. For ikke bare tryner Anne Bea inn i pulter og får stygge blikk i gangene og er lysår unna sjans på Magnus - to uker før høstens store happening havner hun midt i skuddlinja til klassens superbitcher!

"Kampen mot superbitchene" er en spennende og hylende morsom bok om bertejenter, toppligagutter, bollesveisnørder, pingler, losere og freaker. Å være annerledes er ingen spøk. Men har man en bestevenn, en kul tante og et skjult talent, kan man klare seg rimelig bra likevel. "Debutant Anne Audhild Solberg skriver svært vellykket om den klassiske kampen mot de vellykkede. (...) Forfatteren har i det hele tatt en svært god evne til å gi karakterene liv og særpreg. (...) Solberg er i det hele tatt en svært god forteller, hun behersker spenningshistoriens dramaturgi."
Liv Mossige, Dagsavisen
¿

Til toppen

Andre utgaver

Kampen mot superbitchene
Bokmål Ebok 2014
Kampen mot superbitchene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av A. Audhild Solberg:

Bøker i serien