Kjære flotte deg! (Heftet)

et brev til en som kan få til nesten alt!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 65
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230013410
Alder: 12 - 16
Omtale Kjære flotte deg!
Hvis du er en som liker å bruke hodet, er denne boken midt i blinken for deg. Særlig hvis du liker å bruke hodet på nye og uvante ting - også ting som er uvant for de fleste voksne. Leser du denne boken, vil du lære om måter å tenke på som veldig mange voksne ikke vet om. Og det er faktisk ikke vanskelig!
Hodet er det viktigste som skiller mennesker fra dyr. Det er derfor sannsynlig at det er lurt å bruke hodet veldig mye - også til å leve et godt liv. Veldig mange mennesker i moderne samfunn klarer ikke dette. De kan ha mer enn nok penger og det meste annet, men likevel har mange det vondt med seg selv.
Men, når man har nok av det meste, er det selvfølgelig også mulig å leve et godt liv - hvis man bruker hodet riktig. Denne boken gir ingen oppskrift på et godt liv, men den gir noen tips om smarte måter å tenke på - på veien til et langt og godt liv. Og tenker man smart, kan man nå nesten alle mål man setter seg!
Det er enklere å lære teknikkene med å tenke smart, når man er ung. Derfor er det lange brevet i denne boken først og fremst til deg som er mellom 12 og 16 år. Men også mange som er eldre - også voksne - vil garantert oppdage nye og spennende horisonter.

Han som har skrevet brevet, Fridthjof Søgaard, f. 1956, har brukt mye av livet til å studere hva det vil si å være menneske. Han har lest mye om dette, og også observert hvordan mennesker i moderne samfunn har det, på godt og vondt. Dessuten har han sine egne personlige erfaringer - også som sønn, bror, venn, kjæreste, kollega, ektefelle og pappa.

Til toppen