Krokodillevokteren av Katrine Engberg (Ebok)
Ebok

Krokodillevokteren (Ebok)

Serie: Københavnserien 1

Forfatter:

Ragnhild Aasland Sekne (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.89 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Krokodillevogteren
Oversatt av: Sekne, Ragnhild Aasland
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788293430674
Omtale Krokodillevokteren
En tidlig morgen i en liten bygård i København finner pensjonisten Gregers Hermansen det blodige liket til en ung kvinne. I kvinnens ansikt er det laget et mønster. Hva betyr det? Er det en siste hilsen fra morderen? Politibetjentene Jeppe Kørner og Anette Werner fra Københavns politi får ansvaret for etterforskningen av saken. Underveis avdekker de en forbindelse mellom drapsofferet og husverten, Esther de Laurenti. Morderen har fått tilgang til det uferdige krimmanuset til Laurenti og etterligner historien. Da det skjer et nytt mord kjemper Jeppe og Anette mot tiden for å oppklare fortiden og hemmelighetene til begge kvinnene som av ukjent årsak har vært skjult i så mange år. Bevisene tyder på at både Esther og ofrene er brikker i en gal morders hevngjerrige spill. Hvem er denne personen som står bak og hvorfor skjer disse uhyrlighetene?
Krokodillevokteren er Katrine Engbergs kriminaldebut og den første boken i en ny serie hyllet for sin kunstneriske kvalitet.

Katrine Engberg hadde allerede oppnådd en status som danser og koreograf da hun fikk sin debut som sakprosaforfatter i 2006. Engberg har fortsatt med å bidra til kunsten innenfor TV og teater, både som regissør og koreograf.
Hennes kriminaldebut har fått ros for sine følsomme skildringer og geniale plott. Krokodillevokteren er Katrine Engbergs første kriminalroman og starten på en helt ny serie som har blitt hyllet for sin kunstneriske originalitet.

Til toppen

Andre utgaver

Krokodillevokteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Krokodillevokteren
Bokmål Ebok 2020
Krokodillevokteren
Bokmål Heftet 2021
Krokodillevokteren
Bokmål Innbundet 2021

Flere bøker av Katrine Engberg:

Bøker i serien