Linnormenes land (Innbundet)

Forfatter:

Alexander Jansson (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 411
Illustratør: Jansson, Alexander
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lindormars land
Oversatt av: Aspen, Nina
ISBN/EAN: 9788203366352
Alder: 6 - 9
Omtale Linnormenes land
Brødrene Sem og Immer er plassert i fosterhjem hos sin tante Tyra. Mens de andre barna på gården leker, må brødreparet hjelpe til med å pusse sølv for sølvverkstedet. Livet er hardt og savnet etter foreldrene er stort.
En dag dukker en rotte opp fra et land langt unna, og han har med et tilbud til Sem og Immer: De kan bli med ham og bli dronning Indras barn! Da vil de få alt de drømmer om.
Den barnløse dronning Indra er av de eldgamle og magiske linnormene, og slottet hennes er fullt av luksus. Tjenerne er dyr hun har trollbundet slik at de kan gå på to ben og snakke.
Til å begynne trives de to guttene, og dagene er fylt med lek. Men snart skjønner Sem at Indra liker Immer mye bedre enn ham. Dessuten begynner dyrene på slottet å oppføre seg underlig. Og det er noe mystisk med Tjodolf, den brune bjørnen som er dronningens skokgvokter. Hvorfor ser han på Sem og Immer som om han hater dem?
Illustrert av Alexander Jansson.


«Sveriges beste barnebokforfatter akkurat nå. Det er ingen tvil om at Frida Nilsson står i tradisjonen etter Astrid Lindgren. Denne boken er et stort steg fremover for Frida Nilssons forfatterskap. Hun er blitt en forfatter som alle som er glade i barnebøker, bør bli kjent med.» Morten Olsen Haugen, Aftenposten


«At hun har blitt sammenlignet med Astrid Lindgren er helt på sin plass. «Linnormenes land» er en fabelfortelling på nivå med hennes fantastiske «Ishavspiratene», og overgår den faktisk.» Karin Haugen, Klassekampen

Til toppen

Andre utgaver

Linnormenes land
Bokmål Ebok 2021
Linnormenes land
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021