Love, liksom (Innbundet)

Serie: Olivias liv 3

Forfatter:

Ida Neverdahl (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 129
Illustratør: Neverdahl, Ida
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Love, liksom
Serie: Olivias liv
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205568891
Alder: 9 - 12
Omtale Love, liksom
Kan man plutselig bare bli forelska? I parallellklassen til Olivia er det er en som heter Niels. Uansett hvor Olivia ser, så ser hun liksom Niels. Ved pingpong-bordet, på trappa ved hovedinngangen og ved sykkelstativet. Det er som om øynene hennes (helt av seg selv!) ZOOMER inn på ham. Er det dette som er LOVE? I så fall: HVA GJØR MAN MED DET? En sjarmbombe av en bok, som med humor, varme og innsikt tar den første forelskelsen på aller største alvor. «Det blir både fryd og forviklinger for elleve år gamle Olivia. Ubehag også, som hun må rydde opp i. Sånn sett kan leserne få et lite dytt til å ordne opp i egne liv. I tillegg til å bli underholdt, da.»
Anne Cathrine Straume, NRK «En får vel aldri nok av forel­skelse? Særlig ikke for aller første gang? Heidi Linde har med serien Olivias liv skrevet feelgood­bøker for tweensa, og disse er lett å sluke. Her er både fornuft og følelser – og ingen som fikser opp i kjærlighetsproblemene dine. Det må man nemlig gjøre selv.»
Karen Frøsland Nystøyl, Vårt land De to første bøkene om Olivias fikk også strålende mottagelse av anmelderne, og Annenhver uke ble nominert til ARKs barnebokpris. Love, liksom kan leses uavhengig de andre bøkene om Olivia.

Til toppen

Andre utgaver

Love, liksom
Bokmål Ebok 2022
Love, liksom
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Heidi Linde:

Bøker i serien