MIO. Praktisk matematikk i barnehagen. 6 samtalebilder. 81 aktivitetskort. 1 fallskjerm. 1 kortstokk. Matematiske konkreter. Veiledning (Andre varer)

Forfatter:

, , , og

Forfatter: , , , og
Innbinding: Andre varer
Utgivelsesår: 2017
Forlag: GAN Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249218165
Omtale MIO. Praktisk matematikk i barnehagen. 6 samtalebilder. 81 aktivitetskort. 1 fallskjerm. 1 kortstokk. Matematiske konkreter. Veiledning
MIO-praktisk matematikk i barnehagen er en stor boks full av rikt og variert materiell som stimulerer barnas nysgjerrighet og utforskertrang. Materiellet er åpent og fleksibelt og kan enkelt tilpasses den enkelte barnegruppe.

MIO - praktisk matematikk i barnehagen tar utgangspunkt i observasjonsmateriellet MIO - matematikken, individet og omgivelsene, og har samme struktur som denne. Som i observasjonsmateriellet, deles matematikken inn i tre hovedområder, med to delområder under hvert. Hovedområdene er:
Problemløsning, Geometri og Telling og antall.

MIO-praktisk matematikk i barnehagen inneholder:
-Seks store fargerike «samtalekort» med gjenkjennelige arenaer fra barnehagen som innbyr til matematisk samtale; i garderoben, på lekeplassen, på kjøkkenet osv. På baksiden av kortene er det spørsmål til samtale og forslag til aktiviteter.
-81 aktivitetskort med varierte aktiviteter innenfor de ulike matematiske områdene som utfordrer hele barnet
-En fallskjerm (3,5 m) med tall og tellesymboler trykket på.
- Geometriske former i solid papp i ulike størrelser
- Fem ulike terninger med tall, tellesymboler og farger
- En korstokk med 60 kort
- En praktisk veiledning om pedagogisk arbeid med matematikk i barnehagen, forslag til aktiviteter, samt kopioriginaler

Til toppen