Modige kvinner (Innbundet)

50 kvinner som endret sin verden

Forfatter:

Katya Longhi (Illustratør) Karina Loka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 109
Illustratør: Longhi, Katya
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Courageous world changers
Oversatt av: Loka, Karina
ISBN/EAN: 9788230216576
Alder: 9 - 12
Omtale Modige kvinner
La deg inspirere av femti fryktløse kvinner som har brukt sine gudgitte evner til å leve ut sin tro. Hverdagsheltene i denne boka er eksempler på Guds kjærlighet i praksis. De er helhjertede kristne kvinner som er lys og salt i sin verden. De har alle gjort en forskjell og satt dype spor. Deres historier vil inspirere deg til å modig forandre din verden!

I boken møter du blant annet:

CORRIE TEN BOOM - hjalp mange jøder å unnslippe holocaust, kom levende fra et opphold i en konsentrasjonsleir og delte evangeliet om Jesu tilgivelse og nåde over hele verden.

FLORENCE NIGHTINGALE - opplevde som tenåring at Gud kalte henne til tjeneste. Hun ble en pioner innen moderne sykepleie, reddet mange soldaters liv, startet en av de første medisinske høyskolene i verden og skrev mange fagbøker.

LISE WENCHE KARLSEN - Lise ønsket seg skilsmisse, men hun og ektemannen Ludvig ble ikke skilt, de ble «frelst og fri». Sammen startet ekteparet et banebrytende arbeid for rusmisbrukere i Norge!

ANNIE SKAU BERNTSEN - tok sykepleierutdannelse og fikk et tydelig kall til å bli misjonær i Kina. Hun jobbet mange år i Kina og startet også sykehuset Håpets Havn i Hong Kong. Hun regnes som en bauta i norsk misjonshistorie.

CHRISTINE CAINE - en vanskelig barndom ga motivasjon og drivkraft til å starte A21, en organisasjon som jobber for å hjelpe ofre for menneskehandel.

Til toppen