Moro med bokstaver (Heftet)

oppgaver som utvikler bokstavforståelse og skriveferdigheter

Serie: Læregøy 

Forfatter:

og

Erik Ødegård (Illustratør) Kari Sortland (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Illustratør: Ødegård, Erik og Sortland, Kari
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Moro med bokstaver
Serie: Læregøy
ISBN/EAN: 9788205548480
Alder: 6 - 9
Omtale Moro med bokstaver
Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Bokstavmoro for barn fra 5 år!
LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med over 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg.

I ABC MORO MED BOKSTAVER får barna trening i å føre blyanten, kjenne igjen former og bokstaver, koble lyd og bokstav, ord og bilde og i å skrive bokstavene. Heftet gir barna en fin innføring i alfabetet før skolestart, og gir god trening underveis i skoleåret.

Ha det moro med alfabetet!

Til toppen

Flere bøker av Anne-Siri Thomassen og Tonje Vibokt Vikstvedt:

Bøker i serien