Moro med mattegrubliser og hjernetrim (Heftet)

Serie: Læregøy 

Forfatter:

og

Kari Sortland (Illustratør) Erik Ødegård (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Illustratør: Sortland, Kari og Ødegård, Erik
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Moro med mattegrubliser og hjernetrim
Serie: Læregøy
ISBN/EAN: 9788205548558
Alder: 9 - 12
Omtale Moro med mattegrubliser og hjernetrim
Morsomt og innholdsrikt aktivitetshefte i Gyldendals skolestartserie LÆREGØY. Grubliser for barn fra 8 til 12 år!

LÆREGØY er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i LÆREGØY er utviklet av to norske barneskolelærere med over 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.

Barn som leker med bokstaver, ord og tall også utenom skolen, opplever ofte tidlig mestring og økt lærelyst videre. I LÆREGØY har lærerne samlet oppgaver som trener oppmerksomhet og finmotorikk, og som stimulerer og utvikler barna innen lesing, skriving, sortering, regning og planlegging. Oppgavene følges av illustrasjoner som vekker både latter og undring, slik at det å lære og øve kan oppleves som skikkelig gøy! LÆREGØY-serien har også en egen maskot, SNUTA. Snuta dukker opp flere steder i heftene, slik at ivrige detektiver kan lete seg fram til hvor Snuta har gjemt seg.

I MORO MED MATTEGRUBLISER OG HJERNETRIM får barna bryne seg på små og store nøtter med både ord og tall. De får trening i å finne mønstre, sammenhenger, likheter og ulikheter. De får regne med addisjon, subtraksjon og multiplikasjon, fullføre tallrekker og løse sudoku, kakuro, rebus, kryssord, labyrinter og prikk til prikk-oppgaver. Med fargerike illustrasjoner er dette oppgaver som vil bidra til mye moro og god trening i logisk tenkning.

Ha det moro med grubleriene!

Til toppen

Flere bøker av Anne-Siri Thomassen og Tonje Vibokt Vikstvedt:

Bøker i serien