Mumiene våkner (Innbundet)

Serie: Ankh 1

Forfatter:

Tonje-Mari Clausen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 246
Illustratør: Clausen, Tonje-Mari
Forlag: Pitch forlag
Språk: Bokmål
Serie: Ankh
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788293551140
Alder: 9 - 12
Omtale Mumiene våkner
Markus lever et tilsynelatende vanlig liv i en liten norsk by. Moren forsvant på mystisk vis da han var liten. Det eneste han har igjen fra henne er et smykke med ANKH-symbolet. Han vet ikke hvem faren sin er. Markus bor sammen med tanten, en hemmelighetsfull dame med rare oppfinnelser. Blant annet har hun funnet opp Trofast, en robot som kun har én oppgave: å passe på Markus.
Den lille byen opplever snart at noe ikke stemmer. En grav blir gravd opp på kirkegården og samtidig går det folk rundt utkledd som mumier. En merkelig lærervikar dukker opp og tar klassen med på en utstilling om Egypt. En skremmende historie om De levendes bok og skorpionkongen tar pusten fra Markus og de andre barna. Enda mer skremmende er det at Markus kan lese hieroglyfer. Besøket på museet vil forandre livet til Markus for alltid, som inntil da ikke har andre venner enn Trofast. Men tilfeldigheter skal ha det til at Rulle, den kule gutten i klassen, og Sara, den rare, inneslutta jenta, blir innblandet i et farlig spill - der hele verden står i fare. Og det er kun de tre som kan gjøre noe med det.
ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter i alderen 9-12 år. En serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Mumiene våkner er bok 1 i ANKH-serien.

Til toppen

Andre utgaver

Mumiene våkner
Bokmål Heftet 2019
Mumiene våkner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Bøker i serien