Mysteriet med den venstrehendte dame (Innbundet)

Serie: Enola Holmes 2

Forfatter:

Serena Blasco (Illustratør) Arvid Skancke-Knutsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 56
Illustratør: Blasco, Serena
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Originaltittel: L'affaire Lady Alistair
Oversatt av: Skancke-Knutsen, Arvid
Serie: Enola Holmes
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788242970855
Alder: 12 - 16
Omtale Mysteriet med den venstrehendte dame
Enola Holmes er en spennende tegneserie basert på de bestselgende bøkene til amerikanske Nancy Springer. Enola Holmes ble også sluppet som film på Netflix i 2020.

Sherlock Holmes' viljesterke og like briljante yngre søster har hovedrollen i disse grafiske romantilpasningene av Nancy Springers bestselgende mysterieserie. Enola gjemmer seg for Sherlock og hennes andre bror, Mycroft, som ønsker å plassere henne på en internatskole etter morens forsvinning. Enola og har omdøpt seg til Ivy Meshle, og jobber som sekretær for den fiktive Dr. Ragostin - en spesialist i å finne savnede personer. Og hvem blir hennes neste kunde? Ingen ringere enn Sherlocks venn, Dr. John Watson! Hans oppdrag: å ansette Dr. Ragostin til å finne den savnede Enola! Hun bestemmer seg for å ta saken. Fordi da kan hun kan følge med på Sherlocks forsøk på å finne henne.

Men Ivy Meshle er bare en av Enolas forkledninger. I jakten på en savnet tenåring, Lady Cecily Alistair, poserer hun vekselvis som Lady Ragostin, kona til hennes ikke-eksisterende arbeidsgiver, og som "Søster", den vennlige nonnen som trosser de farlige nattegatene for å bringe trøst til de hjemløse. Hele tiden leker hun et katt og mus spill med Sherlock.

Til toppen

Flere bøker av Serena Blasco:

Bøker i serien