Operasjon Mumie (Innbundet)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 12

Forfatter:

Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 99
Illustratør: Sandnes, Hans Jørgen
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Operasjon Mumie
Serie: Detektivbyrå nr. 2
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788234711459
Alder: 6 - 9
Omtale Operasjon Mumie
Kan alle ulykkene som skjer på museet i Elvestad skyldes en flere tusen år gammel forbannelse?

Museet i Elvestad skal ha en utstilling om oldtidens Egypt, med en eldgammel mumie som hovedattraksjon. Men under forberedelsene skjer det en rekke ulykker. Kan det være som ryktene sier, at det hviler en forbannelse over den flere tusen år gamle mumien? Eller er det noen som prøver å sabotere utstillingen? Dette er en ny sak for Detektivbyrå nr. 2!

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Til toppen

Andre utgaver

Operasjon Mumie
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Operasjon Mumie
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien