Operasjon Tordensky (Innbundet)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 1

Forfatter:

Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 98
Illustratør: Sandnes, Hans Jørgen
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Operasjon Tordensky
Serie: Detektivbyrå nr. 2
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788234711237
Alder: 6 - 9
Omtale Operasjon Tordensky
Igjen skjer det særdeles merkelige tyverier i Elvestad og ingen ser noen sammenheng med de andre rare hendelsene i byen. Bakeren sitter igjen uten gjær, på stranden forsvinner tønnene til den nye badebryggen og i parken forsvinner alle enebærbuskene. Tyveriene fortsetter og gjenstandene som blir borte blir bare mer og mer uforståelige. Denne gangen trenger Tiril og Oliver hjelp av sporhunden Åtto for å komme til bunns i saken.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Til toppen

Andre utgaver

Operasjon Tordensky
Bokmål Ebok 2022
Operašuvdna Bajánbalva
Nordsamisk Innbundet 2024

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien