Poltergeist (Innbundet)

Serie: Spøkelsesvenn 2

Forfatter:

Michelle Tolo (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 111
Illustratør: Tolo, Michelle
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Spøkelsesvenn
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788203366147
Alder: 9 - 12
Omtale Poltergeist
En magisk tegneserieroman om et helt spesielt vennskap.

«Spøkelsesvenn 2. Poltergeist» er oppfølgeren til «Spøkelsesvenn 1. Det første møtet» (2020). Saga er endelig fri, og hun og Magnus øver på å fange poltergeist. Det er både vanskelig og farlig, men likevel gleder de seg til påskeferien, for da skal de endelig forsøke på ordentlig.

«Michelle Tolo har laga eit nytt univers i ein form som lesarane kjem til å elske. Det er både fascinerande og imponerande å observere korleis Michelle Tolo vev eit flettverk tider, mytar og fakta inn i sitt nye univers.» Janne Karin Støylen, Bergens Tidene

Men så kommer faren til Magnus hjem helt plutselig, og alt forandrer seg. For i den eldgamle mynten han har med til Magnus, bor spøkelset Gimle. Og han er ingen spøk! Magnus og Saga må få hjelp av Marit til å frigjøre ham, samtidig som de må passe seg for poltergeistene de prøver å bekjempe. Da hjelper det ikke at Grim bare vil slåss, og at Saga er den eneste han vil snakke med. Så derfor bestemmer Magnus seg for å bekjempe poltergeistene helt på egenhånd.

«Spøkelsesvenn 1. Det første møtet» fikk veldig god mottakelse av kritikerne. Trond Sætre hos Serienett.no kalte boka «... den søteste barnetegneserien på det norske markedet i nyere tid både i bilde og historie.» Guri Fjeldberg skrev at den er «... levende og effektivt fortalt (...) Resultatet er helproft. Denne serieskaperen vet hva barn helst vil ha.» i Bergens Tidende.

«Har du unger som har slukt den svenske suksessen Håndbok for superhelter, og er klar for noe som er hakket mer avansert og småskummelt, kan Spøkelsesvenn raskt treffe blink.» Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

Til toppen

Flere bøker av Michelle Tolo:

Bøker i serien