Portaltreet (Innbundet)

Første del

Serie: Nordlys 5

Forfatter:

Malin Falch (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 141
Illustratør: Falch, Malin
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Serie: Nordlys
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788242970954
Alder: 9 - 12
Omtale Portaltreet
Den endelige kampen er her! Det avsluttende kapittelet av Sonjas reise til Jotundalen står i kampens tegn! Vikingene og Espens flokk kjemper mot hverandre i et slag begge er dømt til å tape.

Bokserien Nordlys er en portalfantasy med røtter i norsk folketro. Sammen med Sonja kan du bli med på en reise til det eventyrlige Norge. Sonja får en natt besøk av en fremmed gutt, som likevel virker merkelig kjent. Han er fra et magisk rike, og han tar henne med dit. De reiser på nordlyset og kommer til et Norge som ikke er likt noe vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle som har sett nettopp nordlyset. En vakker, magisk og berusende reise til Nordens magi.

Nordlys bok 1 vant både Ark barnebokpris og Pondus-prisen i 2018. Samt Barnas bokpris i 2019. Rettighetene er solgt til Sverige, Island, Danmark, Bulgaria, Polen, Finland, Tyskland, Romania, Slovakia og Nord-Makedonia. Nordisk Film kjøpte filmrettighetene i 2020.

Nordlys bok 5 er første del av historien «Portaltreet». Andre del kommer ut høsten 2022, og de to forsidene vil til sammen bli en helhet.

Til toppen

Andre utgaver

The portal tree
Engelsk Innbundet 2023

Flere bøker av Malin Falch:

Bøker i serien