Sklivassknuten i solnedgang (Innbundet)

Serie: Konstabel Bannefinger og doktor Even 3

Forfatter:

June Grodatter Tryggvason (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 118
Illustratør: Tryggvason, June Grodatter
Forlag: Kontur
Språk: Bokmål
Serie: Konstabel Bannefinger og doktor Even
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788284500089
Alder: 6 - 9
Omtale Sklivassknuten i solnedgang
Det sikreste vårtegnet i Fisberg er det årlige loppemarkedet ved Prompeskogen skole. Konstabel Bannefinger og Doktor Even tar mest turen for å sikre seg et par av museumsdirektør Consuela de Loreans fantastiske vafler, mens andre er på jakt etter skjulte skatter blant alt skrotet. Brukthandler Arve Sølv kommer over noe som kan minne om det savnede maleriet «Sklivassknuten i solnedgang» av den berømte maleren Gudleiv Gravplass. Han rasker det med seg for en tier og haster hjem for å undersøke det nærmere. Maleriet er verdt flere hundre millioner kroner, endelig kan han selge den slitne brukthandelen sin «Mormors kjeller» som han arvet av sin farmor, og flytte til Syden og spise is til frokost og bade hver dag.
I løpet av natten bryter noen seg inn og stjeler maleriet. I panikk ringer Arve Sølv politiet, men hvordan skal han få forklart at han satt på et maleri til flere hundre millioner som han skulle selge? Det hører i best fall hjemme på museum.
Konstabel Bannefinger og Doktor Even står foran sin vanskeligste sak til nå. Vil de finne innbruddstyvene, og vil de forstå hva som har blitt stjålet?

Konstabel Bannefinger og Doktor Even: Sklivassknuten i solnedgang, er en spenningsbok for barn i alderen 5-10 år. Morsom for de minste, spennende for de litt større
og krydret med humor for den voksne høytleser. Boken er perfekt for barn som er på nippet til å knekke lesekoden, men som trenger en dytt.

Til toppen

Andre utgaver

Sklivassknuten i solnedgang
Bokmål Ebok 2022
Sklivassknuten i solnedgang
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Kristian Mehlum Lie:

Bøker i serien