Skurken og agurken (Innbundet)

Forfatter:

Røynstrand Ane Tjugen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 25
Illustratør: Ane Tjugen, Røynstrand
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230026052
Alder: 3 - 6
Omtale Skurken og agurken
Bli med den sultne skurken i en ellevill jakt på agurken som ikke vil bli spist! "Skurken og agurken" er en vilter lek med rim og rytme, is og fis. Den er gjennomillustrert, med tegninger som innbyr til både latter og samtale, og passer godt som høytlesning for barn i alderen 0-6 år.


Kristoffer Løset Øpstad jobber som lærer, IT-gründer og forfatter. Han har skrevet teksten til "Skurken og agurken" sammen med barna sine, Håvard og Åsmund Løset Øpstad. Du finner mer info om Kristoffer på goosebumpsandglory.com.


Ane Tjugen Røynstrand jobber som menighetspedagog og driver gård på Nordmøre i tillegg til å drive med illustrasjon. Hun har laget alle tegningene til "Skurken og agurken". Du kan bli bedre kjent med Ane på derinngarden.no/aneillustration


"Dette var veldig morsomt. Fantastiske illustrasjoner, og en historie helt i barnas ånd." (Barnehagelæreren @barnehageideer på Instagram.)


"Jeg tror dette er en bok både barn og voksne vil bli veldig glade i og lese til den er helt utslitt." (Mormor til barn på 1 og 4 år.)


"Super, super, superkul." (Lucas, 5 år.)


På skurkenogagurken.no er det mulig å kjøpe digital utgave av boka, godt egnet til bruk på storskjerm i for eksempel barnehager.

Til toppen