Som hund og katt (Innbundet)

slik er hunde- og kattemennesker

Forfatter:

Fredrik Skavlan (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 272
Illustratør: Skavlan, Fredrik
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Som hund og katt
ISBN/EAN: 9788241950322
Omtale Som hund og katt
En bok om hundemennesker og kattemennesker og deres kjæledyr. Hvorfor liker noen katter mens andre liker hunder?

Hvem er hundemennesker? Hvem er kattemennesker? Hvorfor ble de sånn? Hvorfor liker noen katter, men ikke hunder, og omvendt? Er det arv, miljø eller noe annet som bestemmer hvem som blir hva? På hvilke ulike måter er det å være et hundemenneske eller et kattemenneske en fordel? Og hva synes de om hverandre?

Vi har tatt et dypdykk inn i et av de mest meningsfulle og trofaste forhold du kan tenke deg, forholdet mellom menneskene og selskapsdyrene deres. Vi har møtt både kjente og ukjente personer som har fortalt sine sterkeste historier om sine selskapsdyr, hvorfor de elsker dyrene sine så høyt - og funnet ut hvorfor de tror akkurat de endte opp som hundemennesker eller kattemennesker, og ikke omvendt.

Mari Christine Grydeland (født 1976) er forfatter, skue- spiller, programleder, journalist og anmelder. Hun har blant annet jobbet i Dagbladet, Dagens Næringsliv, Stella, Elle og NRK, der hun medvirket i flere TV-programmer og i barne- og ungdomsserien Asylet. Grydeland bor i Oslo.

Fredrik Skavlan (født 1966) er journalist, programleder og tegner. Han er kjent for talkshowene Først og sist og Skavlan.

Til toppen

Flere bøker av Mari Grydeland: