Sommer med Jo (Innbundet)

Serie: Frida og Jo 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 189
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Frida og Jo
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205549852
Alder: 9 - 12
Omtale Sommer med Jo
Vinner av Kulturdepartementets Litteraturpris! Denne sommeren skal Frida bli med Jo på hytta, og hun gleder seg til saltvann, sol, is og GØY! Ordene  fengsel eller  fange skal ikke engang nevnes, og hun skal i hvert fall ikke spørre om  hvorfor faren til Jo måtte sitte inne. Men alt blir ikke like problemfritt som Frida har sett for seg. For da hun oppdager noe som absolutt ikke er ment for henne, vet ikke Frida om hun skal late som ingenting eller bryte idyllen. Kan hun holde noe hemmelig for Jo? Vinner av Litteraturprisen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur. Fra juryens begrunnelse:
«Medrivende dramaturgi, et frodig persongalleri og et mystisk funn i skogen gjør dette til en roman det er vanskelig å legge fra seg før siste side er lest. Fortellingen balanserer varme, humor og alvor på en måte som gjør dette til en leseropplevelse det er vanskelig å glemme.» Nominert til Brageprisen 2021. Fra juryens begrunnelse:
«Språket er lett og friskt, og romanen har en god energi og et godt driv, som vil treffe en målgruppe som det er utfordrende å skrive godt og gjenkjennelig for. Frida er dessuten en aktiv, modig, årvåken og ustyrlig hovedperson som det er morsomt å følge. Kristine Rui Slettebakken forlenger sommerfølelsen med Sommer med Jo.» Nominert til ARKs barnebokpris, Barnas bokpris og Bokslukerprisen.

Til toppen

Andre utgaver

Sommer med Jo
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Kristine Rui Slettebakken:

Bøker i serien