Stjerner over Tivoli (Heftet)

Serie: Søstrene Lumière 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 369
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stjerner over Tivoli
Serie: Søstrene Lumière
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203452802
Alder: 9 - 12
Omtale Stjerner over Tivoli
Prinsessene Liv, Klara og Hjertia har bare hverandre.

Nå må de finne veien hjem til det magiske landet Lamèredi uten å bli oppdaget. For noen er etter dem. Noen som vet at det er noe spesielt med søstrene. Heldigvis er Liv ekspert på å gjemme seg, Klara kan skyte med pil og bue, og Hjertia ... vel, hun er Hjertia.

De legger ut på en farlig ferd gjennom menneskeriket Grim, som er fylt av ting jentene aldri har sett før. Moderne teknologi, en skummel keiser og det mest spennende av alt: mennesker.

I en nedlagt fornøyelsespark langt inne i skogen finner de tilflukt. Men er det egentlig så trygt som det ser ut til? Hvordan skal Liv, Klara og Hjertia kunne passe på seg selv, når de nye vennene deres også trenger deres hjelp? Og vil de noen gang komme hjem igjen?

Søstrene Lumière-serien er en spennende, magisk fortelling om heltemot, utrolige krefter, om å tørre å gjøre det rette og ikke gjemme seg for alltid.

«Kan treffe barna rett i hjertet. Akkurat nå føles det ekstra relevant å lese fantasy der verdensfreden står på spill. Det er noe forfriskende med en såpass aktuell fantasyroman.» Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Med en originalitet og egenart som selv garvede forfattere kan slite med å oppnå i romanene sine, står Wandrups debut som en av de sterkeste barneromanene fra 2022.» Nora Steenberg, Bok365.no (Terningkast 6)

«Leseren suges inn i den magiske verdenen.» Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

Til toppen

Andre utgaver

Stjerner over Tivoli
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Stjerner over Tivoli
Bokmål Ebok 2022
Bøker i serien