Stjerneskudd (Nedlastbar lydbok)

Serie: Mot & mysterier 6

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Kruse, Benedikte
Spilletid: 3:00
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stjerneskudd
Serie: Mot & mysterier
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788248931072
Alder: 9 - 12
Omtale Stjerneskudd
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, hans kjæreste, Karoline, og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

I en hul trestamme finner Hannah og Einar en sekk med ulovlige smuglervarer. Ting tar brått en dramatisk vending da det blir snakk om en kidnapping. Skal de holde seg unna, slik smuglerne ber dem om, eller fortsette undersøkelsene? Samtidig jobber Hannah hardt mot det store målet, kretsmesterskapet i sykling. Klarer hun å holde fokus nå som det er så mye som skjer rundt henne? Og hva vil skje når de skrur av maskinene som holder moren hennes i live?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og unge. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Til toppen

Andre utgaver

Stjerneskudd
Bokmål Innbundet 2023
Stjerneskudd
Bokmål Ebok 2023
Stjerneskudd
Bokmål Heftet 2023

Flere bøker av Dag Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen:

Bøker i serien