Universalkraft (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 239
Forlag: Rolf-Henrik Sundbye forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269293401
Alder: 12 - 16
Omtale Universalkraft
En kyklopisk asteroide kommer farende gjennom Melkeveien og vil treffe jorda om 733 dager! Menneskene og planeten de bor på sliter allerede med betydelige utfordringer som klimakrise, naturkrise og store forskjeller mellom fattig og rik. Kan asteroiden faktisk være det menneskene trenger for å samarbeide og skape enorme mengder inspirasjon?

Acurcio er fra dypet av Amazonas regnskoger. Lin bor ved en søppelfylling i Manila. Aalim er korallrevdykker i Øst-Afrika. De blir gjennom universets underfundige spill dratt med i dette storslagne eventyret. På veien må de overkomme utfordringer de aldri i sitt liv kunne ha forestilt seg.
På bunnen av Atlanterhavet lokaliseres 50 meter høye hydrotermiske skorsteiner hvor det pipler ut livskraftige mineraler, i regnskogen oppdages det glødende ildfluer som bærer på hittil ukjente egenskaper og i Gobiørkenen bygges en konstruksjon med verdens mest avanserte teknologi.

Kan alt dette settes i sammenheng for å redde jorda? Og klarer de tre å få hele planeten med seg på dette vanvittige vågestykket?

... Hvis ikke vil total utslettelse være et faktum!

Til toppen

Andre utgaver

Universalkraft
Bokmål Ebok 2022