Ville begynner på skolen (Innbundet)

Serie: Villes verden 2

Forfatter:

Dina Gellert (Illustratør) Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 92
Illustratør: Gellert, Dina
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Villads fra Valby i O.V
Oversatt av: Roeim, Jørn
Serie: Villes verden
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248922254
Alder: 6 - 9
Omtale Ville begynner på skolen
Ville er tilbake!

Ville er en helt vanlig gutt som er ferdig med barnehagen og gleder seg til å begynne på skolen etter sommerferien. Men hvordan skal det gå? Ville er nemlig veldig god til å finne på ting, og sånne ting som de voksne kan bli ganske sinte for, selv om Ville ikke helt skjønner hvorfor. I denne boka kan du for eksempel lese om å stjele, om første skoledag, om dinosaurknokler og skolemelk, om tiss og lus og om en guttebursdag. Og selvfølgelig også om en veldig søt baby!

Bøkene i serien Villes verden er blant de mest populære og leste bøkene i Danmark for tiden, og de er blitt både filmatisert og dramatisert. Kombinasjonen gjenkjennelig hverdagsrealisme om barn av i dag, uimotståelig sjarm og ordentlig gøy, er en vinner.

«Villes verden er spennende og morsom underholdning for barn fra 4-8 år som vet hvor interessant det er å finne dinosaurknokler og grave videre etter hele skjelettet. velegna til høytlesning både for barn som snart skal begynne i skolen og for barn i de første skoleårene.» Bogvægten.dk.

Til toppen

Flere bøker av Anne Sofie Hammer:

Bøker i serien