Detektivbyrå nr. 2

Jørn Lier Horst treffer godt!

«Effektiv og lærerik krim for de minste. Jørn Lier Horst treffer godt med serien om "Detektivbyrå nr.2".»
Anne Cathrine Straume, NRK

3 i 1 og en bonushistorie!

Tre oppdrag for Detektivbyrå nr 2

Nye oppdrag for Detektivbyrå nr. 2 - fire bøker i én, kun 229,-

Bøkene om Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 topper bestselgerlister og er Norges mest populære spenningsserie for barn. I denne boka kan du glede deg til tre spennende oppdrag i tillegg til en bonushistorie om sporhunden Åtto! Flotte illustrasjoner og lettlest tekst gjør det moro å lese litt hver dag!

Disse historiene finner du i boka:

Operasjon Påskelilje
Verdifull kunst er stjålet av en tyv utkledd som en hane. Politiet har arrestert en mistenkt, men er han den rette? Tiril og Oliver er på saken og gjør interessante funn, men klarer de å oppklare mysteriet?

Operasjon Sommmerøya
På en varm sommerdag kommer flere båter drivende mot land. Hvor kommer de fra, og er det noe ulovlig som skjer på Sommerøya? Sporene fører Tiril, Oliver og Åtto til den skyggefulle øya. 

Operasjon Vindkast
Tiril og Oliver kommer over en mistenkelig liste hvor noen planlegger noe ulovlig, kanskje et innbrudd. Hvem har skrevet lappen? Og hvor og når skal innbruddet skje? Tiril og Oliver er på saken!

Operasjon Åtto, bonushistorie
Her får du vite hvordan Åtto kom til Tiril og Oliver og hvordan han allerede fra første stund viste seg å ha en nese for mysterier.

Bestselgerserien Detektivbyrå nr. 2

Med nese for å oppklare forbrytelser og ugjerninger!

Detektivbyrå nr. 2 er en spennende og lettlest krimserie for barn med fargerike illustrasjoner for unge lesehester. Perfekt for barn mellom 6-9 år! 

Jørn Lier Horsts fantastiske krimserie for barn om Detektivbyrå nr. 2 har ligget på bestselgerlistene i årevis med et samlet opplag på over en million!

Barnedetektivene Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 møter du i den koselige lille byen Elvestad.
Der skjer det mye spennende, og de to detektivene blir stadig utfordret til å løse nye forbrytelser og mysterier. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer og uvante løsninger.

Det er ikke noen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut av ting, handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom!

Jørn Lier Horst arbeidet tidligere som etterforsker i politiet. Det har vært nyttig når han skal skrive spennende bøker. Handlingene i bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er som hentet ut fra virkeligheten. Det du leser kunne ha skjedd, det kunne ha skjedd med deg!

«Jeg tror nemlig at lesing er den viktigste ferdigheten vi kan overføre til barna våre, for blir barna glad i å lese, har de stor sjanse til å lykkes i livet» sier Jørn Lier Horst