Jørn Lier Horst treffer godt!

«Effektiv og lærerik krim for de minste. Jørn Lier Horst treffer godt med serien om "Detektivbyrå nr.2".»
Anne Cathrine Straume, NRK

Bestselgerserien Detektivbyrå nr. 2

Med nese for å oppklare forbrytelser og ugjerninger!

Detektivbyrå nr. 2 er en spennende og lettlest krimserie for barn med fargerike illustrasjoner for unge lesehester. Perfekt for barn mellom 6-9 år! 

Jørn Lier Horsts fantastiske krimserie for barn om Detektivbyrå nr. 2 har ligget på bestselgerlistene i årevis med et samlet opplag på over en million!

Barnedetektivene Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 møter du i den koselige lille byen Elvestad.
Der skjer det mye spennende, og de to detektivene blir stadig utfordret til å løse nye forbrytelser og mysterier. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer og uvante løsninger.

Det er ikke noen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut av ting, handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom!

Jørn Lier Horst arbeidet tidligere som etterforsker i politiet. Det har vært nyttig når han skal skrive spennende bøker. Handlingene i bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er som hentet ut fra virkeligheten. Det du leser kunne ha skjedd, det kunne ha skjedd med deg!

«Jeg tror nemlig at lesing er den viktigste ferdigheten vi kan overføre til barna våre, for blir barna glad i å lese, har de stor sjanse til å lykkes i livet» sier Jørn Lier Horst