101 ting å gjøre før du blir voksen (Innbundet)

- Mikkels guide til et litt morsommere liv

Forfatter:

og

Fredrik Edén (Illustratør)

Håndbok for en morsom barndom!

I denne boka tar Mikkel Niva og Nils Petter Mørland for seg alt det morsomme, helsprøe, spennende, koselige og magiske en barndom kan romme, som voksne kanskje vanligvis ikke driver med.

Boka har flotte illustrasjoner

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 104
Illustratør: Edén, Fredrik
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 101 ting å gjøre før du blir voksen
ISBN/EAN: 9788202792770
Alder: 6 - 12
Omtale 101 ting å gjøre før du blir voksen

Årets idebok for barn og voksne som vil ha det gøy!

Det er mye rart man må lære seg før man blir voksen. Å lese, å skrive, å regne, å rekke opp hånda, å pusse tennene, å si "ja takk" og "ellers takk" og "hvordan går det?". Men absolutt ingenting av dette lærer du i 101 ting å gjøre før du blir voksen. I denne boka tar Mikkel Niva og Nils Petter Mørland derimot for seg alt det morsomme, helsprøe, spennende, koselige og magiske en barndom kan romme, som voksne kanskje vanligvis ikke driver med. Med tips som: Vær diktator! Snakk på rim! Lev en hel dag baklengs! Dra på ferie hjemme!

 

Mikkel Niva er skuespiller, improvisatør, manusforfatter og programleder, og med seg på laget har han improskuespiller og teatersportguru Nils Petter Mørland. Sammen med Fredrik Edén har de skapt en utrolig gøyal og kul gjennomillustrert bok, rett og slett en håndbok for en morsom barndom!

Til toppen

Andre utgaver