Artemis Fowl 4 - Opalbedraget (Innbundet)

Serie: Artemis Fowl 4

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Artemis Fowl and The Opal Deception
Oversatt av: Hansen, Morten
Serie: Artemis Fowl
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202596989
Alder: 9 - 12
Omtale Artemis Fowl 4 - Opalbedraget

Opalbedraget er den fjerde boka i serien om det unge forbrytergeniet Artemis Fowl. Den irske forfatteren Eoin Colfer har skapt en original fortelling med mange uventede vrier og vendinger, som åpner opp en ny verden full av magi, spenning og humor.

Alvefolket har slettet alle minner om seg og sin verden fra hjernen til det eneste mennesket de frykter: det kriminelle geniet Artemis Fowl. Men nå trenger de ham – og det fort!

Den onde Opal Koboi planlegger en total ødeleggelse av verden. Å stanse henne vil bety å måtte renvaske kaptein Kristtornia Korts navn, å sprenge en kleptoman dverg ut fra fengsel – og å overbevise en super intellligent kentaur om at han ikke er allvitende. Om bare Artemis kunne huske hvorfor alle disse merkelige skapningene stoler på ham!

Serien om Artemis Fowl er en internasjonal suksess. Den har blitt nominert til og mottatt flere priser, deriblant Young Reader's Choice Award, Garden State Teen Book Award, og ble kåret til Årets beste barnebok av The British Book Awards.

Målgruppe: 9-12 år

Til toppen

Andre utgaver

Artemis Fowl: Opal-bedraget
Bokmål Nedlastbar lydbok 2009
Artemis Fowl 4 - Opalbedraget
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Eoin Colfer:

Bøker i serien