Barnehagequiz 2 - Bruk hodet! (Innbundet)

Serie: Barnehagequiz 

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 96
Illustratør: Hellen-Heath, Maria Irén
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Barnehagequiz
ISBN/EAN: 9788202766283
Alder: 3 - 6
Omtale Barnehagequiz 2 - Bruk hodet!

Barnehagequiz 2 er morsom underholdning som passer like godt rundt frokostbordet som på bilturen og i barnehagen. Den består av 200 spørsmål om ting som barn mellom 3 og 6 år ofte er interessert i, og kan noe om. Spørsmålene er knyttet til tallforståelse og utvikling av hjernen.

Barn er nysgjerrige av natur. De lurer på mange ting, og søker kunnskap. Samtidig ønsker de å mestre ting de prøver på. Quiz en veldig fin måte for barn å lære på. Barnehagequiz 2 handler om temaer barnehagebarn interesserer seg for, og som gjør dem engasjert i spørsmålene. Dermed gir boken barna også lyst til å vite svarene de ikke allerede kan. I tillegg kan spørsmålene sette i gang tankeprosesser, som stimulerer barna til å lure på enda flere ting, til å stille nye, egne spørsmål, og dermed lære enda mer.

Forfatteren
Silje Grøtvedt er utdannet adjunkt ved Høgskolen i Østfold, med tilleggsutdannelse og fordypning i matematikk, naturfag og kroppsøving. Hun har også GLSM (grunnleggende lese-, skrive- og matematikkopplæring) i fagkretsen. Silje liker å kombinere læring og hjernetrim med underholdning, og har blant annet utviklet oppgaver til Escape-room, og utgitt en hjernetrimbok.

Til toppen

Bøker i serien