Benny går planken (Innbundet)

Serie: Benny Bark 4

Forfatter:

Fredrik Edén (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 192
Illustratør: Edén, Fredrik
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Benny Bark
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202765026
Alder: 9 - 12
Omtale Benny går planken

Bli med Benny og gjengen på et siste eventyr når Benny Bark-serien avsluttes på episk og pinlig vis idet Benny snubler inn i tenårene i Benny går planken!

Det er sommeren før ungdomsskolen, og Benny har blitt tenåring. Hormoner løper løpsk, og før han vet ordet av det, tar sommerferien brått en uventet vending da foreldrene hans overrasker ham med en ferietur til Vulkanaria, et lite øyparadis like utenfor Gran Canaria. Og denne gangen skal så å si alle han kjenner være med!

Etter et mislykket forsøk på å nok en gang stoppe foreldrenes ferieplaner – av egne, hormonelle grunner – ankommer Benny Vulkanaria. Der oppdager han til sin store skrekk at reiselederen deres er ingen ringere enn hans gamle nemesis: Herr I. Diót! Benny gjør alt han kan for ikke å treffe på herr I. Diót, men da Magda-Rose blir kidnappet, går ting raskt i utforbakke.

Med hans sedvanlige uflaks og naturkrefter ute av kontroll, ender Benny og vennene hans opp i et heseblesende kappløp mot tiden for å redde Magda-Rose og komme seg av øyen. Kun én ting er garantert: De kommer alle til å trenge ferie etter denne ferien!

Tom Erik Fure leverer en helsprø, hysterisk morsom og varm siste bok i serien om Benny Bark, perfekt for lesere som liker bøkene til David Walliams og Tom Fletcher.

Til toppen

Andre utgaver

Benny går planken
Bokmål Ebok 2023
Benny går planken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Tom Erik Fure:

Bøker i serien