Bjørnar og Maiken (Innbundet)

i pappas armer

Forfatter:

Olivia Filippi (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Illustratør: Filippi, Olivia
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283650020
Alder: 3 - 6
Omtale Bjørnar og Maiken
Bjørnar og Maiken gleder seg, for de har fått besøk av bestemor og bestefar. Det er alltid så gøy! Gjennom samtaler og historier fra Bibelen får de høre at Gud elsker alle mennesker.

Boken "I pappas armer" inneholder hørespill med sang og musikk, tekst og fargerike bilder. Vi blir blant annet kjent med fortellingen om sauen som gikk seg bort og om den fortapte sønn. Opplev hvordan bibel.historiene kan gjøre et nytt og enda sterkere inntrykk på barna.

Anbefaling
Denne nydelige barneboken gir en god og trygg lese- og lytteopplevelse for både store og små. Tekst og sanger er proppfulle av gode verdier og jeg anbefaler den på det varmeste.
- Bjarte Leithaug

WENDY GJERSTAD har tidligere utgitt Bjørnar og Maiken - Jona og den store fisken. Hun har også skrevet sangene som hører til bøkene.
OLIVIA FILIPPI har illustrert boken med gode farger som gir liv til både mennesker og dyr.

Dette er en unik bok hvor barne selv kan leve seg inn i fortellingen sammen med Bjørnar og Maiken på CD. Gode stemmer leser boken på en fin og troverdig måte. Du kan føle at du er i ørkenen og rir på kamel eller at du leter etter sauen som gikk seg bort og ble funnet. Lystige og glade sanger i et moderne lydbilde gir en fin ramme og godt innhold til boken.

Til toppen