Blåfjell kalenderbok (Innbundet)

24 kapitler

Forfatter:

Svein Solem (Illustratør)

En flott kalenderbok for hele familien som inneholder 24 kapitler hvor vi møter Turte og Tvilling, Blåmor og Blåfar, de andre nissene og alle folkene i Bygda.

Blånissene gjør som de har gjort i hundrevis av år, de våkner den første desember for å lage Den blå timen hver dag frem til de skal lage den store Julenatthimmelen

Boken er nyskrevet og nydesignet, illustrert med Svein Solems stemningsfulle oljemalerier

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 160
Illustratør: Solem, Svein
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202719630
Alder: 3 - 8
Omtale Blåfjell kalenderbok

Endelig tilbake - Jul i Blåfjell nå som kalenderbok!

I 24 kapitler kan vi møte Turte og Tvilling, Blåmor og Blåfar, de andre nissene og alle folkene i Bygda igjen. Blånissene gjør som de har gjort i hundrevis av år, de våkner den første desember for lage Den blå timen hver dag frem til de skal lage den store Julenatthimmelen. De holder fjellet rent og ryddig til tross for at Mamsen og Lillegutt bruker det som søppelfylling. Men hva skjer når det kommer en inn i fjellet som ikke er helt lik de andre?
Denne historien handler om mangfold, og fravær av mangfold. Hva skjer når det kommer inn en med en annen farge?
Hvordan skal en liten blånissejente få de voksne til å forstå at Den urgamle blånisseregelen om at Blåfjell kun er for Blånisser ikke lenger holder mål?
Får hun dette til, eller må den som har tatt en nisse med en annen farge inn i Blåfjell gjøre som den urgamle regelen sier; Forlate Blåfjell og aldri, aldri komme tilbake ...

Til toppen