Få råvarer er så allsidige og næringsrike som belgvekster!
Med belgvekster kan du for eksempel lage deilig kikertpizza, rask linsesuppe, bønnegryte med valnøtter eller friterte bønneboller fylt med reker, peanøtter og koriander. Prøv også velsmakende pakora, hummus og falafler, lette gratenger, varmende supper, smaksrike tofugryter og stuede erter.
I tillegg til over 50 velprøvde oppskrifter på nydelige retter får du nyttig informasjon om bløtlegging, spiring og koking av bønner, linser og erter.
De fleste rettene er vegetariske, men kan fint kompletteres med kjøtt og fisk.
Med denne boka er det enkelt å bruke bønner, erter og linser hver dag!
Sunt, godt og trendy med belgfrukter
Flott design med bilder og vakre illustrasjoner
Enkelt og oversiktlig presentert
Jenny Damberg er journalist og forfatter. Hun bor vekselvis i Stockholm og på landet utenfor Norrtälje. Hun har vært vegetarianer i mange år.
Erik Røed har oversatt boka. Han har samarbeidet i flere år med Andreas Viestad om en matprogramserie for fjernsyn og har vært engasjert av Geitmyra matkultursenter for barn. Erik har også skrevet Båtmat.