Da Mamma Mø møtte Kråka (Innbundet)

for første gang

Serie: Mamma Mø 

Forfatter:

Sven Nordqvist (Illustratør) Astrid Haugen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 25
Illustratør: Nordqvist, Sven
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: När Mamma Mu mötta Kråkan
Oversatt av: Haugen, Astrid
Serie: Mamma Mø
ISBN/EAN: 9788202671402
Kategori: Bildebøker og Eventyr
Alder: 3 - 6
Omtale Da Mamma Mø møtte Kråka

Da Mamma Mø møtte Kråka er en bildebok om å bli kjent med en ny venn og om et helt spesielt vennskap. En historie som viser hvor spennende det er med nye bekjentskaper, men som også viser utfordringen med å bli kjent med en kråke.

Det var en av de første sommerdagene og bonden hadde akkurat sluppet kuene ut på beite. Hele vinteren hadde de vært inne på låven, og nå løp de endelig fritt igjen! Mamma Mø gjorde et stort hopp og plutselig snublet hun over noe grått og svart som lå i gresset, halvveis gjemt bak en busk. En liten fugl?

Men dette var ikke hvilken som helst fugl! Dette var selveste Kråka. Var det kjærlighet ved første blikk? Nei, ikke akkurat... Kråka lå helt stille og følte seg deprimert. Mamma Mø skjønte det ikke. Sola skinte, sommeren hadde endelig kommet og i tillegg hadde jo Kråka bursdag dagen etter. Hvordan kan man være deprimert da? Mamma Mø ville gjerne feire bursdagen til Kråka, men hun var ikke invitert i kråkenes selskap. I stedet laget hun sitt eget selskap for Kråka, med kake og en overraskelse til den nye vennen sin.

Bøkene om Mamma Mø og Kråka er kjente og kjære bøker for mange barn.

Til toppen

Andre utgaver

Da Mamma Mø møtte Kråka for første gang
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jujja Wieslander:

Bøker i serien