Da Mamma Mø møtte Kråka (Innbundet)

for første gang

Serie: Mamma Mø 

Forfatter:

og

Astrid Haugen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 25
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: När Mamma Mu mötta Kråkan
Oversatt av: Haugen, Astrid
Serie: Mamma Mø
ISBN/EAN: 9788202671402
Alder: 3 - 6
Omtale Da Mamma Mø møtte Kråka
Endelig får vi høre historien om da Mamma Mø og Kråka møtte hverandre for første gang!

Det var en av de første sommerdagene og bonden hadde akkurat sluppet kuene ut på beite. Hele vinteren hadde de vært inne på låven, og nå løp de endelig fritt igjen! Mamma Mø gjorde et stort hopp og plutselig snublet hun over noe grått og svart som lå i gresset, halvveis gjemt bak en buske. En liten fugl?

Men dette var ikke hvilken som helst fugl! Dette var selveste Kråka. Var det kjærlighet ved første blikk? Nei, ikke akkurat... Kråka lå helt stille og følte seg deprimert. Mamma Mø skjønte det ikke; sola skinte, sommeren hadde endelig kommet og i tillegg, fant hun ut, var dagen etter Kråka sin bursdag. Hvordan kan man være deprimert da? Mamma Mø ville gjerne feire bursdagen til Kråka, men hun var ikke invitert i kråkenes selskap. Istedet laget hun sitt eget selskap for Kråka, men kake og en overraskelse til den nye vennen sin.

Da Mamma Mø møtte Kråka er en bildebok om å bli kjent med en ny venn og om et helt spesielt vennskap. En historie som viser hvor spennende det er med nye bekjentskaper, men som også viser utfordringen med å bli kjent med en kråke.

Til toppen

Andre utgaver

Da Mamma Mø møtte Kråka for første gang
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Sven Nordqvist og Jujja Wieslander:

Bøker i serien