Den søte diabetesboka (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202752552
Omtale Den søte diabetesboka

Spis søtt

Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker. Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! 

Alle oppskriftene er:

- blodsukkervennlige
- mage- og tarmvennlige
- glutenfri

Her er noe av alt det deilige du kan lage: kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, julesmoothie og kaffe med krydder. Bedre enn dette blir det ikke!

 

Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og driver Vektklinikken i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen er ernæringsterapeut med videreutdanning i funksjonell medisin.
Begge jobber som kostrådgivere, forfattere og kursholdere. De har også skrevet Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka, som til sammen har et opplag på over 22 000 eksemplarer.

Boka er en revidert og oppdatert utgave av Søtt og sukkerfritt, som utkom første gang i 2020.

Til toppen

Flere bøker av Hege Hasler Barhaughøgda og Gunn-Karin Sakariassen: