Den vesle dachsen feirer jul + Den vesle dachsen er sulten (Innbundet)

Forfatter:

  • To koselige historier samlet i en bok
  • Nydelige illustrasjoner

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 60
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202814953
Kategori: Bildebøker
Alder: 0 - 3
Omtale Den vesle dachsen feirer jul + Den vesle dachsen er sulten

Hurra! Den sjarmerende lille dachsen er tilbake! -To søte historier, kun 262,-

Det folkekjære radarparet Tuva Fellman og Ronny Brede Aase er kjent fra både radio og tv og har vært åpne om hvilken stor omveltning i livet det er å bli foreldre. Da startet de å skildre litt av småbarnslivet ved hjelp av den lille dachsen. Her får du to nye nydelige historier samlet i en bok. Bøkene om den lille dachsen inviterer til mange koselige lesestunder på fanget.

Det er snart jul og Mammadachsen og Pappadachsen ordner og styrer med juleforberedelsene. De gleder seg veldig til å feire sin aller første jul med den vesle dachsen, så alt må være perfekt! Mammadachsen baker syv kakeslag, Pappadachsen gjør rent og så må det pyntes. Men i alt strevet er den vesle dachsen plutselig borte. Hvor i all verden har han gjort av seg? Kan det hende at Mammadachsen og Pappadachsen glemte det viktigste?

Mammadachsen og Pappadachsen gleder seg veldig til at den vesle dachsen skal få smake på ordentlig mat og ikke bare melk fra mamma. Både Mammadachsen og Pappadachsen elsker mat! Men hva kan egentlig små dachsebabyer spise? Kommer den vesle dachsen til å like det de serverer? Og hvor i alle dager skal de begynne?

Til toppen