Den vesle dachsen (Innbundet)

Serie: Den vesle dachsen 1

Forfatter:

og

Borghild Marie Fallberg (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 32
Illustratør: Fallberg, Borghild Marie
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den vesle dachsen
Serie: Den vesle dachsen
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202773380
Kategori: Bildebøker
Alder: 0 - 3
Omtale Den vesle dachsen

Det folkekjære radarparet Tuva Fellman og Ronny Brede Aase er kjent fra både radio og tv, og sammen skriver de nå en utrolig søt småbarnsserie for de alle yngste. Da Tuva og Ronny fikk sitt første barn under pandemien, lagde de sammen en podkast der den nyfødte babyen ble kjent som «den vesle dachsen» fordi hun minnet dem om en liten dachshund. Lytterne på den etter hvert populære podkasten «I karantene» begynte å sende inn bilder av egne babyer som også lignet små dachser.

I første bok i serien om Den vesle dachsen møter vi Mammadachsen og Pappadachsen som akkurat har fått sin første valp. Men det er så mye mamma og pappa ikke vet og lurer på med en helt ny babydachs i hus. Er den vesle dachsen for kald? Er den sulten? Er den trøtt? Mamma og pappa har aldri hatt en liten dachs før og det er lenge siden de var små dachser selv. Hvordan skal dette gå?

Tuva og Ronny har vært åpne om hvilken stor omveltning i livet det er å bli foreldre og denne boka passer for alle småbarnsforeldre som også synes det er overveldende å få barn. Som avsendere av denne utrolig søte og sjarmerende boka, er Tuva og Ronny troverdige og har mulighet til å nå bredt. Åpenhet rundt foreldrerollen er noe forfatterne virkelig brenner for og de har kjempelyst til å stille opp for å promotere disse bøkene, blant annet har vi snakket om et lanseringsarrangement for nybakte foreldre.

Til toppen

Andre utgaver

Den vesle dachsen
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Tuva Fellman og Ronny Brede Aase:

Bøker i serien