Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden (Innbundet)

Forfatter:

Ricard Zaplana Ruiz (Illustratør) Lene Stokseth (Oversetter)

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er Yuval Noah Hararis barnebokdebut. Dette er den ekstraordinære historien om hvordan mennesket ikke bare lærte å overleve, men også tok makten over jorden. Boken er en illustrert bok om menneskets tidlige historie skrevet av en av verdens mest innflytelsesrike intellektuelle stemmer.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Illustratør: Ruiz, Ricard Zaplana
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Unstoppable Us: How We Took Over the World
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788202760076
Alder: 9 - 12
Omtale Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden

Visste du at du har en superkraft?

Har du noen gang undret deg over hvem vi mennesker egentlig er? Og hvordan vi kom oss hit vi er i dag? Hvordan snakket våre forfedre med dyr? Hva kan fotball fortelle oss om å være menneske? Hvorfor er penger tidenes mest vellykkede eventyr og hvordan har vi brukt våre superkrefter til både gode og dårlige ting? - Og hvordan kan vi bruke superkreftene våre til å endre verden? Dette er den utrolige historien om hvordan mennesket tok over verden.

Vi mennesker er ikke sterke som løver, vi svømmer ikke like godt som delfiner, og vi har definitivt ikke vinger! Så hvordan endte VI opp med å styre verden? Mennesket har gått fra å lære og lage ild og bruke stjernene som guide, til å finne på historier, til å lage mat i mikrobølgeovn og å lande på månen. I denne boka kan du oppdage hemmelighetene om menneskets utvikling over millioner av år. Hvilke superkrefter er det som har ført oss hit vi er i dag, og hvordan ble disse kreftene og evnene brukt til å gjøre oss uovervinnelige og umettelige? 

 

 

Til toppen

Flere bøker av Yuval Noah Harari: