Det var ikke jeg! sa Robinhund (Innbundet)

Forfatter:

Gjenkjennelig fra barnehagen

Dette er en fin hverdagshistorie som rommer både humor og alvor. Fortellingen beskriver Robinhunds oppfatning av virkeligheten, uten å skjele til voksnes fornuft og korrigeringer, en bok alle barn vil kjenne seg igjen i.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202453411
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 7
Omtale Det var ikke jeg! sa Robinhund

Bare litt uheldig ...

Alt går litt galt for Robinhund i barnehagen. Han prøver å helle melk selv, men søler utover bordet. Han sparker ballen opp i luften, men selvfølgelig står Uffle i veien når ballen kommer ned. Alle skjenner, og ingen forstår at det ikke var han som gjorde det ...

Til toppen

En fulltreffer av en bildebok
Dagbladet

Andre utgaver

Det var ikke jeg! sa Robinhund
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Alice Bjerknes Lima de Faria:

Anmeldelser Det var ikke jeg! sa Robinhund

"En fulltreffer av en bildebok […] en sann svir å lese. Fortellingen er, både i bilder og ord, vel avstemt, vakker og morsom. Karaktergalleriet er kostelig. […] Boka er uvanlig fint illustrert. Egenartede karaktertrekk, skjeve hus, veltede bøtter og varierende fargepalett på oppslagene: Alt har sin bestemte mening, alt er med og forteller. Bildene – tegning og papircollage, der elementene kan se ut som de er klippet ut og limt inn – utfyller perfekt den stramme teksten. Bildene kan si ting ordene tier om. […] «Det var ikke jeg! sa Robinhund» er formfullendt, bildeskjønn, vittig og varm."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter Alice Bjerknes Lima de Faria

Alice Lima de Faria (f. 1968) hadde stor suksess med illustrasjonene til Rumpemelk fra Afrika, med tekst av Erlend Loe. Hun er en norsk-svensk scenograf og illustratør, og er bl.a. utdannet ved Högskolan för Design og Konsthantverk og Danmarks Designskole. Det var ikke jeg! sa Robinhund er hennes debut som barnebokforfatter.

Til toppen