Diamantjakten (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202362706
Kategori: Krim, spenning og grøss
Alder: 9 - 12
Omtale Diamantjakten

Clara jakter diamanter!

Det er moteuka i Paris, og Clara er med fotografpappaen sin, som skal ta bilder til en bok av den kjente norske motedesigneren Mons Meier. Clara og tante Annie får lov til å snike seg inn under den siste visningen, og det er da det skjer. Det verdifulle smykket som Meier har lånt fra en av Frankrikes mest kjente gullsmeder er borte, og ingen vet hvor det er blitt av ...

Dette er den fjerde boka om Clara, 13 år. Nok en gang lover detektivspiren Clara at hun ikke skal snoke, men nok en gang skjer det uvanlige ting, og plutselig står Clara med begge beina godt plantet i dette nye mysteriet. Heldigvis får hun hjelp av Oscar, den unge assistenten til Mons Meier.

Men hvor er det blitt av diamanthalsbåndet?

Hvem kan ha tatt det?

Hva vet den strenge damen som passer døren i Meiers atelier?

Og hvem er egentlig Meier og Oscar, assisten hans?

Til toppen

Andre utgaver

Diamantjakten
Bokmål Ebok 2012
Diamantjakten
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av Ingeborg Dybvig:

Utdrag

Utdrag fra boka

"Men hva skjedde egentlig? Hvordan kunne noen bare stjele diamanten? Den må jo ha vært oppe i annen etasje, og der var det sikkert haugevis av modeller og designere og assistenter ... og Mons og pappa også. Pappa! Tenk om han blir beskyldt for å ha stjålet noe enda en gang!"

Jeg stirret på tante Annie. I fjor høst var pappa blitt beskyldt for å ha stjålet et eldgammelt og kjempeverdifullt manuskript i Cambridge.

"Slapp av. Det kommer ikke til å skje."

"Kanskje det er en av modellene? Som likte smykket så godt at ..."

"Clara! Stopp! Du skal ikke løse dette mysteriet. Politiet er i full gang, som du kanskje la merke til. Jeg tror heller ikke faren din vil at du skal stikke nesen din i dette. Kom, la oss gjøre som politiet sa og gå et annet sted."

Til toppen

Om forfatter Ingeborg Dybvig

Ingeborg Dybvig

Ingeborg Dybvig (f 1961) har skrevet fire bøker om Clara, og det kan nok bli flere. Den forrige, Nobel-mysteriet, ble nominert til Arks barnebokpris.

Til toppen