Drama (Innbundet)

Forfatter:

Hilde Lyng (Oversetter)

Bestselger!

Grafisk tegneserieroman av New York Times' bestselgende forfatter og illustratør Raina Telgemeier!

Callie har kjempelyst til å spille hovedrollen i skoleoppstningen av favorittmusikalen sin. Det kommer aldri til å skje. Hun kan nemlig ikke synge.

Derfor bestemmer hun seg for å si ja til oppgaven som scenograf- og designansvarlig. Men når to kjekke brødre blir med i dramaklubben ...

Vennskap, humor, drama og kjærlighet

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Drama
Oversatt av: Lyng, Hilde
ISBN/EAN: 9788202576141
Kategori: Kjærlighet og vennskap
Alder: 10 - 14
Omtale Drama

Vennskap, humor, drama og kjærlighet.

Callie elsker teater! Og selv om hun har kjempelyst til å spille hovedrollen i skoleoppsetningen av favorittmusikalen sin, vet hun at det aldri kommer til å skje. Hun kan nemlig ikke synge.
I stedet bestemmer hun seg for å si ja til oppgaven som scenograf- og designansvarlig for årets teateroppsetning. Det kommer til å bli så bra! Hun skal lage en scenografi som kommer til å få et Broadwayshow til å se amatørmessig ut. Når hun tenker seg om, kan det bli litt vanskelig å få til på et magert skolebudsjett. Og det blir ikke lettere når Callie oppdager at hun ikke har peiling på snekring, at billettsalget ikke fungerer og at scenearbeiderne ikke klarer å samarbeide. For ikke å glemme alt dramaet som oppstår både på og utenfor scenen etter at rollebesetningen er blitt gjort offentlig.

Det komplette kaos inntreffer først når to kjekke brødre blir med i dramaklubben ...

Til toppen

En kjempespennende bok med masse drama, og morsomme karakterer. Vi skulle ønske boken var tjukkere, fordi vi hadde veldig lyst til å lese mer om Callie og dramaet i teatergruppen.
Barnejuryen i 7. klasse på Skui skole i Bærum
Anmeldelser Drama

– Det er rett og slett drama

[ ... ] - Dette er en av de første dramabøkene jeg har likt. Jeg liker ikke mye drama, forteller Dahlia. Cathinka og Celine likte også boken «kjempegodt», men Alexander er kanskje ikke like begeistret:

– Jeg likte den ikke så veldig godt, men bare fordi den gikk så raskt å lese. Jeg likte derimot alle karakterene, aller best likte jeg han der Jesse, den ene broren, fordi han var litt nerdete.

[ ... ] - Mange i klassen ville lese den etter oss, fordi vi fortalte hvor bra den var, forteller Dahlia.

Jurymedlemmenes dom:

Dahlia: Jeg hadde veldig lyst til å lese mer, og håper det kommer flere bøker. Den var kjempespennende, og jeg likte den veldig godt.

 

Cecilie og Cathinka: Boken var spennende fordi den hadde masse drama. Vi skulle ønske det var litt mer tekst, fordi det var litt kjedelig at noen av sidene bare hadde bilder.

 

Alexander: Jeg likte boken veldig godt, men jeg syntes den var litt kort, og noen deler av boken kunne være litt kjedelig. Så boken er ikke helt en sekserterning for meg.

Barnejuryens dom
7. klasse på Skui skole i Bærum

Drama (Cappelen Damm) av Raina Telgemeier var en kjempespennende bok med masse drama, og morsomme karakterer. Vi skulle ønske boken var tjukkere, fordi vi hadde veldig lyst til å lese mer om Callie og dramaet i teatergruppen.

 

Les hele anmeldelsen på bok365.no

Til toppen