Enhjørningen som sa nei (Innbundet)

Serie: Neihjørningen 

Forfatter:

Astrid Henn (Illustratør) Elisabeth Beanca Halvorsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 36
Illustratør: Henn, Astrid
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Das Neinhorn
Oversatt av: Halvorsen, Elisabeth Beanca
Serie: Neihjørningen
ISBN/EAN: 9788234710629
Alder: 3 - 6
Omtale Enhjørningen som sa nei
Dette er fortellingen om en nydelig liten enhjørning som blir født inn i en rosa sukkertøy-verden, men som ikke føler seg helt hjemme. Ikke vil han spise, ikke vil han vaske seg, ikke vil han drive med idrett og han vil i hvert fall ikke gå på skolen. Uansett hvilke fristende forslag familien hans kommer med, svarer enhjørningen nei, og derfor blir han døpt NEIhjørningen. I stedet for å bli med familien legger han ut på sitt eget lille eventyr, der han blant annet møter på HVAskebjørnen som ikke hører noe og prinsesse JOlivia som sier jo til alt.

Enhjørningen er en morsom karakter med høy gjenkjennelsesfaktor for barn. I tillegg inneholder historien massevis av rim og ordlek, som kan være en fin måte å vekke barns interesse for språk på, samtidig som det er en skikkelig morsom leseropplevelse både for store og små.

Boken har solgt over 800 000 i Tyskland og er under utgivelse på 24 språk. Boken er også del av en serie, og neste bok kommer til våren.

Marc-Uwe Kling er en tysk forfatter, slampoet, komiker og låtskriver, og har skrevet en forfriskende og original fortelling om en enhjørning sta som et esel.

Astrid Henns illustrasjoner bidrar til å gjøre denne bildeboken til en ekte sjarmbombe.

Til toppen

Andre utgaver

Enhjørningen som sa nei
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Marc-Uwe Kling:

Bøker i serien