Ettermiddag på Amazonas (Innbundet)

Serie: Tidsmaskinen 6

Forfatter:

Philip Hauglin (Illustratør) Øystein Rosse (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 96
Illustratør: Hauglin, Philip
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Afternoon on the Amazon
Oversatt av: Rosse, Øystein
Serie: Tidsmaskinen
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202527990
Alder: 7 - 10
Omtale Ettermiddag på Amazonas

En dag oppdager Jack og Annie en hytte høyt oppe i et tre. Hytta er full av bøker, og når de slår opp i en bok og ønsker seg et sted – så skjer nettopp det. Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Det tar ikke lang tid før de går seg vill i regnskogen hvor det skjuler seg mange farer. Vil de klare å finne tilbake til tidsmaskinen og komme seg hjem?

Serien Tidsmaskinen av Mary Pope Osborne er en populær serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på tidsreiser. Serien er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden.

Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer til sjørøvere, mumier og riddere. Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.

Til toppen

Andre utgaver

Ettermiddag på Amazonas
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Mary Pope Osborne:

Bøker i serien