Eventyrlige dyr (Innbundet)

Hvorfor gjør dyrene så mye rart?

Forfatter:

Simon Dahle Nyhus (Illustratør)

  • Eventyrlige dyr kan du lese om hvordan evolusjonen fungerer – og hvordan den har gitt oss dyr med de merkeligste og mest fascinerende egenskaper!
  • Eventyrlige dyr er evolusjon gjort forståelig på en lettlest og morsom måte.
  • Illustratør Simon Dahle Nyhus viser oss dyrene slik de er, der de er – på en sånn måte at vi føler at vi er der med dem.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 104
Illustratør: Nyhus, Simon Dahle
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202711757
Alder: 6 - 12
Omtale Eventyrlige dyr

Øgler som flyr og edderkopper som danser - les og lær om eventyrlige dyr!

I dyreverden er det mange snodige dyr. Hvorfor gjør de så mye rart? Hvordan har de utviklet seg til å bli så merkelige? Her kan du lese om noen av naturens mest eventyrlige dyr, og hvordan de har blitt som de har blitt. Dette er en vakker, fargerik og kunnskapsfyllt bok om evolusjon for barn, som hele familien helt sikkert vil ha stor glede av.

Noen ganger kan det se ut som om dyrene oppfører seg rart og ulogisk, men de har gode grunner til å gjøre som de gjør. Dyr som finner smarte løsninger på problemene lever lenge, og får mange unger. De beste løsningene utkonkurrerer de mindre gode løsningene. Det kalles evolusjon, og evolusjon gjør at det finnes mange smarte triks i dyrenes verden! Boka tar for seg 33 ulike dyr, og er inndelt etter hvor de lever; i regnskogen, elv og innsjø, eng og skog, under bakken, fjell og ørken og havet. En vakker og lærerik bok som vekker både nysgjerrighet og naturglede.

 

Til toppen

Andre utgaver

Eventyrlige dyr
Bokmål Ebok 2022
Eventyrlige dyr - Hvorfor gjør dyrene så mye rart?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022