Evna (Innbundet)

Serie: Ravneringene 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 502
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205458680
Alder: 12 - 16
Omtale Evna
Endelig: Tredje og siste bok i Ravneringene-serien!

Etter å ha forlatt vår verden gjennom portene, havner Hirka i Dreysil, i de blindes verden. En verden hvor hun bare regnes som en utilstrekkelig halvblodsart. Men Hirka er også beviset på Graals virilitet, og skal lede de blindes invasjon av Ymslanda, hennes hjemland.
Hun står nå overfor sitt livs vanskeligste valg. Hvem er hennes folk? Er det de blinde, eller ætlingene? Hvem skal få hennes lojalitet? Og hva veier tyngst: Blodsbånd, eller båndet til dem hun vokste opp med?For å kunne redde verden må Hirka bli alt hun har hatet og foraktet. En strateg. En kriger. En som kalkulerer med liv..
..
Vinner av Årets bok hos ARK
Vinner av Havmannprisen
Vinner av Sørlandets litteraturpris
Nominert til Uprisen
Nominert til Bokhandlerprisen
Nominert til Bokbloggerprisen
..
Anmelderne sier:
«Med Siri Pettersen og hennes «Ravneringene»-trilogi.har Norge fått.en fantasydronning som kan.trekke sjangeren ut av nerdeloftene.og inn på bestselgerarenaen, også.blant voksne lesere. Den knallsterke første.boka, «Odinsbarn» (2013), viste at hun.hadde evnen til å pønske ut et deilig, oppslukende,.episk eventyr. Bok nummer to.kom med en original samtids-kobling. Nå.er den tredje og siste boka her, og med den.viser hun at hun også mestrer det aller viktigste: Å samle.(de viktigste) trådene og.dra det hele i land, med en avslutning som.er det mangfoldige plottet verdig. (...) Hirka er en heltinne som vil leve lenge blant norske lesere, og trolig også internasjonale.»Marie L. Kleve, Dagbladet

«Siri Pettersen viser.mesterklasse.»Guri Fjeldberg, Bergens Tidende
.

Til toppen

Med Siri Pettersen og hennes «Ravneringene»-trilogi har Norge fått en fantasydronning...
Marie L. Kleve, Dagbladet

Andre utgaver

Evna
Bokmål Ebok 2015
Evna
Bokmål Heftet 2016
Evna
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Siri Pettersen:

Bøker i serien