Forfulgt i London (Innbundet)

Serie: Clara-mysteriene 5

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202436032
Alder: 10 - 14
Omtale Forfulgt i London

26% rabatt! Krim og nøtter for skarpe hoder!

Ingen påske uten krim og påskenøtter. Bli med Clara på påsketur til London hvor spennende ting skjer. Etterpå kan du løse hjernenøtter alene eller sammen med vennene dine.

Det er påskeferie og Clara er tilbake hos farmor og farfar i England, i en liten by like utenfor London. Hun har med seg venninnen Emilie, og begge gleder seg til å møte fetteren Simon og shoppe! Farmor har lovet å bli med dem inn til London, men når hun brekker benet, får de aller nådigst lov til å reise inn til byen alene. De skal jo bare rusle opp og ned og inn og ut av butikker i Oxford Street. Men som vanlig skjer det mystiske ting når Clara er i nærheten. En mann blir slått ned, og når de forsøker å hjelpe han, stikker han til dem en firkantet dings. "Don´t go to the police, " hvisker han. Clara har lovet alle at hun ikke skal leke detektiv igjen. Så jentene skynder seg mot jernbanestasjonen for å dra tilbake til farmorog farfar, men det er jo ikke deres skyld at noen følger etter dem og plutselig drar dem inn i en bil ... Kidnappet!

Denne store kortstokken er full av hjernevridende gåter og leker slik at du kan teste hjernekraften på deg selv og vennene dine. Bruk pennen til å skrive svarene på kortene. Kortene har en blank overflate slik at de lett kan tørkes rene igjen. Slik kan kortene brukes om og om igjen, og dere kan ha gøyale kokuransser i familien! Du får 50 kort med 72 forskjellige oppgaver med ulik vanskelighetsgrad!

Til toppen

Andre utgaver

Forfulgt i London
Bokmål Ebok 2014
Forfulgt i London
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av Ingeborg Dybvig:

Bøker i serien