Gode pølser og godt øl (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202455965
Omtale Gode pølser og godt øl

Boka består av tre deler: Første del handler om hvordan øl lages og gir en oversikt over hovedtypene. Andre del viser hvordan man lager gode pølser. Tredje og siste del er viet velsmakende oppskrifter der pølser, øl eller begge deler er sentrale ingredienser. Samt mange gode oppskrifter på tilbehør.

Til toppen

Om forfatter Jan Vardøen

Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, snekker, designer, skribent, musiker og gründer mm. Han er innehaver av bl.a. Bar Boca, Hotel Havana, kaffebaren Vespa, pizzarestauranten Paradiso og Night Hawk Diner på Grünerløkka i Oslo. Han driver også baren Smelteverket i den nye Mathallen i Oslo, med Norges lengste bardisk.

Den kreative gründeren har mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet. Han står bak en rekke boksuksesser, som Tøffe drinker, Tøff mat, Pizza Paradiso og Den store glemmeboka. Sistnevnte har han skrevet sammen med sin kone, Bianca Boege.

Til toppen