Gubben og katten - Fisketuren (Innbundet)

Serie: Gubben og katten 

Forfatter:

Anne Einan (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 32
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stackars Pettson
Oversatt av: Einan, Anne
Serie: Gubben og katten
ISBN/EAN: 9788251775595
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 10
Omtale Gubben og katten - Fisketuren

- Jeg er i dårlig humør i dag og nå vil jeg være i fred, roper Pettersen så skjegget flagrer. Katten Findus stirrer på gubben. Så sint har han aldri sett ham.

Jeg må finne på noe som gjør ham glad igjen, tenker Findus.

- Skal vi fiske?, spør han. - Da blir du glad igjen.
Pettersen vil ikke fiske. Det er kaldt og vått og han må spa potetlandet og hogge ved. Men Findus vet hvordan han skal få gubben i godt humør, for Findus er ingen vanlig katt ...

Til toppen

Andre utgaver

Gubben og katten - Fisketuren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008

Flere bøker av Sven Nordqvist:

Om forfatter Sven Nordqvist

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilancer med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med "Agaton Öman och alfabetet". Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok "Pannkakstårtan".
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.

Til toppen

Bøker i serien